Origo "pensjoneres" den 31.10.2016!

Kjære medlemmer og lesere av “Ønskedikt”!

Fra ovennevnte dato er det altså slutt på å legge inn dikt her. Men heldigvis beholdes innholdet, og sonen kan søkes opp på Google så vi kan fremdeles lese disse skjønne diktene, som i hvertfall for meg har vært det aller viktigste med Origo! Vi ser også at mange mennesker dirigeres hit fra nettet, når de googler etter dikt. Det beste beviset for slike besøk av folk utenom Origo ser vi ved å gå inn på Hans Børlis dikt Seljefløyta som nå er lest over 40.000 ganger!

Fremdeles har vi et par måneder på oss til å dele våre ønskedikt med hverandre og leserne på nettet. La oss bruke denne tiden godt!

Jeg takker alle likesinnede, skjønne (for meg :-) poesielskere som har lagt inn så mye vakkert her!
Det betyr så mye, for så mange!

Vist 129 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Det er utrolig synd at Origo, og dermed Ønskediktet legges ned. Denne siden har betydd utrolig mye for meg, og kommer sikkert til å gjøre det selv om det ikke går å legge ut dikt her lenger. :(

Tusen, tusen takk til Ranveig for all støtte og gode tilbakemeldinger. Du har gitt meg tro på at diktene mine har et liv videre :)

Takk, det var hyggelige ord Hanne! Håper du får tilbake lysten til å skrive dikt, mange av dem var meget verdifulle.

Skriver hele tiden, men ikke alt blir like bra…så da blir det ikke noe å legge ut. Holdt på mye med bilder for tiden, og fikk vite på mandag at jeg har fått antatt et bilde på romeriksutstillingen 2016. Det er en juryert utstilling med jury fra BOA og 91 av 485 bilder ble antatt. Jeg er stolt og glad !! :)

Ranveig, kunne du ikke lage en dikt blogg ? Den kan jo lenkes opp mot denne siden, og de som “følger” her vil sikkert bli med deg videre ! :)

Vet ikke det, nei. Når det gjelder meg selv så har jeg jo forlengst lagt ut alle mine virkelige yndlingsdikt. Jeg kommer selvsagt over nye innimellom nå også, men den store begeistringen er jo ikke lenger til stede. Det som er viktig for meg nå, er at denne sonen og dens innhold blir bevart, for det er jo et rent skattkammer! Jeg går ofte inn her og leser på gamle skjønne dikt som vi begynte å legge ut i 2009. Og vi ser jo at folk som søker etter dikt på nettet også blir dirigert hit. Så sonen har en misjon for mange.
Og Origo har altså lovet at alle åpne soner skal bevares og kunne søkes i via Google. Det får vi håpe vil vare i uminnelige tider :-).

Annonse

Nye bilder